Δεν φαντάζεστε τι δεν τρώει ο Πατσαλίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν φαντάζεστε τι δεν τρώει ο Πατσαλίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κόσμος λατρεύει το συγκεκριμένο γλυκό. Και όμως ο Λούης Πατσαλίδης δεν το βάζει στο στόμα του.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Λούης Πατσαλίδης δεν τρώει την λαχταριστή σε πάρα πολλούς δούκισσα. 

Η Εριλένα Πελαγία, η συνεργάτης της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" την Τετάρτη, 21 Μαρτίου γιορτάζει και κερνούσε δούκισσες. Όσο κι αν προσπάθησε να ταϊσει τον Λούη από το κεραστικό της δεν τα κατάφερε.

Το ύφος του Λούη άλλωστε στις παρακάτω φωτογραφίες μιλά από μόνο του.

Με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε στα social media: "Εντάξει Εριλένα Πελαγία εμπεδώσαμε το τζιερνας μόνο Δούκισσα! Του χρόνου θα πιάσω κοκ και να σου φέρω απόδειξη! Χρόνια Πολλά". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE