ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν να κλέψουν διαμέρισμα και κτύπησαν το κουδούνι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν να κλέψουν διαμέρισμα και κτύπησαν το κουδούνι

Απόπειρα διάρρηξης διαμερίσματος στην Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ‘Παρατηρητές της Γειτονιάς’, δύο πρόσωπα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα στους Αγίου Ομολογητές στην Λευκωσία.

Τα δύο πρόσωπα, προτού εισέλθουν στο διαμέρισμα, κτύπησαν το κουδούνι για να ελέγξουν αν βρίσκεται κάποιος εντός.

Όπως σημειώνουν οι ‘Παρατηρητές της Γειτονιάς’, είναι πολύ σημαντικό πριν ανταποκριθεί κάποιος στο κτύπημα του κουδουνιού, πρέπει να κάνει τον σωστό έλεγχο, χωρίς να ανοίγει την πόρτα σε άγνωστα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE