ΑΚΕΛ: Ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους οι ‘Νέες δυνάμεις’

ΑΚΕΛ: Ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους οι ‘Νέες δυνάμεις’

Οι ‘Νέες δυνάμεις’ του ΑΚΕΛ, υποστηρίζεται ότι με τη μορφή που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα ολοκλήρωσαν την αποστολή τους.

‘Ανετάθηκε σε μια ομάδα να φέρει συγκεκριμένες προτάσεις για να συζητήσουμε πως θα προχωρήσουμε. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε τη σχέση μας με αυτό που αποκαλούμε Νέες Δυνάμεις. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής ποιο ενεργά στη διαμόρφωση πολιτικών θέσεων και απόψεων. Το πώς θα το πετύχουμε αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε’ τόνισε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ στην μεσημβρινή εκπομπή του Alpha Κύπρου.

Όσον αφορά τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο κόμμα της Αριστεράς, σύμφωνα με όσα ανάφερε και πάλι ο κ. Κυπριανού και αναφέρονται σε δημοσίευμα του ‘Πολίτη’, θα γίνει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί ολοκληρωμένα και γνωρίζουν οι πάντες τον προβληματισμό που έγινε στο Πολιτικό Γραφείο και στην Κεντρική Επιτροπή.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE