ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε αστυνομικούς για να γλιτώσει – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε αστυνομικούς για να γλιτώσει – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Οδηγός οχήματος, κτύπησε και τραυμάτισε δύο μέλη της Αστυνομίας προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ τα Τρίτης (20/3) εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα σε δρόμο της Λεμεσού 300γρ κοκαΐνης.

Το σημείο τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από μέλη της Αστυνομίας, όπου λίγο αργότερα, θεάθηκε ένα όχημα να πλησιάζει και ο συνοδηγός να κατεβαίνει για να παραλάβει το πακέτο.

Ο 43χρονος συνοδηγός συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς, ενώ ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του.

Στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει, ο οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και κατάφερε να διαφύγει.

Οι δύο αστυνομικοί, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές και μώλωπες στο σώμα τους και τους δόθηκε αναρρωτική άδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE