«Μακάρι να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Νεϊμάρ»

«Μακάρι να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Νεϊμάρ»

Συναγερμό στο Παρίσι έχουν προκαλέσει δηλώσεις του Πολ Πογκμπά που υποστήριξε σε κανάλι της Αργεντινής ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στο πλευρό του Νεϊμάρ!

Oι σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι σε οριακό σημείο και οι συνειρμοί είναι δεδομένοι. Μία συνέντευξη του Πολ Πογκμπά στο κανάλι ΤyC Sports της Αργεντινής έδωσε νέα τροφή στις φήμες που τον θέλουν να φοράει μία μέρα την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Λατρεύω τον Νεϊμάρ. Είναι ο ορισμός της χαράς μες το γήπεδο. Στην Βραζιλία το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα. Λατρεύω να τον βλέπω στο γήπεδο να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Θα ήταν ευτυχής συγκυρία κάποια στιγμή να παίξω στην ίδια ομάδα δίπλα του», ήταν τα λόγια του Γάλλου μέσου που θεωρήθηκαν ως άνοιγμα προς την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE