Ξεκαθάρισε την απόφαση του στην συνάντηση με την Θύρα 9

Ξεκαθάρισε την απόφαση του στην συνάντηση με την Θύρα 9

Συνάντηση είχε σήμερα ο Ιβάιλο Πέτεφ μαζί με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέλη της Θύρα 9 καθώς και μέλη του τεχνικού τιμ σε καφετέρια στην Λευκωσία.

Στην συνάντηση που είχαν ο Βούλγαρος τεχνικός των πρασίνων ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο και αύριο έχει κανονιστεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας για να λύσουν την συνεργασία τους. Ο κ. Πέτεφ πριν αποχωρήσει από τον σύλλογο έχει την πρόθεση να πει και κάποια πράματα στα μέλη της διοίκησης των πρασίνων.

* Η φωτογραφία είναι από την συνάντηση και κυκλοφορεί στα ΜΚΔ.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE