Στα δικαστήρια σέρνουν τον Πέτεφ οι τρεις «κομμένοι»

Στα δικαστήρια σέρνουν τον Πέτεφ οι τρεις «κομμένοι»

Οι τρεις «κομμένοι», Μαργκάσα-Λόπεζ-Α. Σοάρες, είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίον του Ιβάιλο Πέτεφ.

Ο λόγος είνα τα όσα είπε ο Πέτεφ στην συνέντευξή του στην Βουλγαρία. Φαίνεται ότι οι τρεις Πορτογάλοι θα κινηθούν κατά του κόουτς της Ομόνοιας με αγωγές, οδηγώντας την σχέση τους στα άκρα.

‘Ηδη οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν εξουσιοδοτήσει δικηγόρο για να καταθέσει τις αγωγές, ενώ αναμένεται να προσφύγει στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΦΑ για να διαφυλάξει τα ονόματα των τριων πελατών του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE