Ο επόμενος προπονητής του ΑΠΟΕΛ

Ο επόμενος προπονητής του ΑΠΟΕΛ

Η ήττα από τον Απόλλωνα με το εμφαντικό 4-2 έφερε στο προσκήνιο, όπως γίνεται συνήθως, τις ευθύνες του Γιώργου Δώνη για τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Από το πρωί της Δευτέρας 19/3 άρχισε η συζήτηση για το αν μένει η φεύγει ο Ελλαδίτης προπονητής, ενώ μια μέρα αργότερα ξεκίνησε και η ονοματολογία, για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη.

Για Μπρούνο Μπαλταζάρ γράφουν πολλά δημοσιεύματα στην Κύπρο, ενδιαφέρον για Ουζουνίδη «βλέπουν» συνάδελφοι στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που ο ΑΠΟΕΛ είναι εντός στόχων και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, έχει και στο παρελθόν αποδείξει ότι δεν «κολώνει» να διώξει τον οποιοδήποτε αν αυτό είναι για το καλό του ΑΠΟΕΛ με τον προπονητή να έχει πάντα τον τίτλο του «αποδιοπομπαίου τράγου»

Τελικά φταίει ο Δώνης ή  «Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σαμάν»

Σ.Σ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE