Τέλειωσαν τον Πέτεφ οι Βούλγαροι…

Τέλειωσαν τον Πέτεφ οι Βούλγαροι…

Το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει φωτιά τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ιβάιλο Πέτεφ στην Ομόνοια.

Η χθεσινή (19/3) συνεδρία του Δ.Σ. της Ομόνοιας έφερε εκ νέου τον έντονο προβληματισμό προς το πρόσωπο του Πέτεφ, για την στάση που κράτησε σε διάφορα θέματα με τον Βούλγαρο τεχνικό να είναι πολύ κοντά στο να πάρει το απολυτήριο από τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Διαβάστε κι αυτό:Προβληματισμός με Πέτεφ! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες…

Διαβάστε κι αυτό: Διώχνουν Πέτεφ… Συναντιέται με τον πρόεδρο

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο κόουτς των «πρασίνων» σήμερα το μεσημερί είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή, όμως ο Πέτεφ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και έτσι αυτή αναβλήθηκε.

Διαβάστε κι αυτό: Δεν έγινε η συνάντηση Τζιωνή-Πέτεφ… Αναβλήθηκε η προπόνηση…

Διαβάστε κι αυτό: Ορίστηκε ξανά η συνάντηση Τζιωνή-Πέτεφ για το «διαζύγιο»

Για τον Πέτεφ φυσικά δεν ασχολούνται μόνο τα Κυπριακά ΜΜΕ. Στην πατρίδα του δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν με την ιστοσελίδα sportal.bg να το παίρνει ένα βήμα παραπέρα, θεωρώντας ήδη «τελειωμένο» τον Πέτεφ από την Ομόνοια.

Στο ίδιο δημοσιεύμα να σημειώσουμε ότι καταγράφονται στατιστικά του Πέτεφ από τον καιρό που ανέλαβε τους «πράσινους», ενώ αναφέρεται και στην αποδέσμευση του βοηθού του Αλεξέι Ζελιάσκοφ και του προπονητή τερματοφυλάκων Βαλεντίν Βελίκοβ.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE