ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Μίλησε’ η νεκροτομή του νεκρού βρέφους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Μίλησε’ η νεκροτομή του νεκρού βρέφους

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νεογνού που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου(17/03) σε νάιλον σακούλα στον χώρο διαμονής της 26χρονης μητέρας του από το Νεπάλ, έριξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Την νεκροτομή στο άτυχο κοριτσάκι διενέργησε το πρωί της Τρίτης (20/03) η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Σύμφωνα , πάντως, με αστυνομικές πηγές της ιστοσελίδας μας, το άτυχο νεογνό προκαταρτικά φαίνεται πως γεννήθηκε νεκρό. Εδώ να σημειωθεί ότι το ιατροδικαστικό πόρισμα έχει δοθεί στην Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεκαθαρίζει αν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό το κοριτσάκι - Ήταν σε νάιλον σακούλα

Τα ερωτήματα που είχαν εγερθεί από την πρώτη στιγμή είναι αν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό ή ακόμη η μητέρα του το γέννησε ή το απέβαλε.

Να σημειώσουμε πως η νεκροτομή διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες, ενώ έχουν παρθεί δείγματα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE