ΠΑΡΑ-THEMA: Ποια άνοιξη και ισημερία- Μύρισε αντηλιακό, τα μάτια μπροστά

ΠΑΡΑ-THEMA: Ποια άνοιξη και ισημερία- Μύρισε αντηλιακό, τα μάτια μπροστά

Επίσημα η άνοιξη μπαίνει στις 21 Μαρτίου, με την εαρινή ισημερία, όσων αφορά τον υπόλοιπο κόσμο, αφού στην Κύπρο άρχισε να μυρίζει καλοκαίρι.

Μπήκαν τα μπουκάλια του νερού στην κατάψυξη, αυξήθηκαν τα παγάκια στο φραπέ, ενώ τα εκνευριστικά κουνούπια άρχισαν ήδη να μας κρατούν συντροφιά τα βράδια, σημάδια που για τους ιθαγενείς του νησιού μας, που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την Αφρική και δίπλα από την Ασία, σηματοδοτούν έναρξη καλοκαιριού.

Τα επόμενα σαββατοκύριακα, αναμένεται η διάχυση στην ατμόσφαιρα οσμών που παραπέμπουν σε αντηλιακό, κυρίως από κορμιά τουριστών, προσπαθώντας να αποκτήσουν μελαχρινό μεσογειακό χρώμα, στις παραλίες μας.

Ποια άνοιξη, στη Κύπρο το καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών.

Καλά μαυρίσματα, και όσοι οδηγοί βρίσκονται στον παραλιακό της Λεμεσού, τα μάτια μπροστά, στο δρόμο για αποφυγή ατυχημάτων.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE