Κακοποίησαν 28χρονη μπροστά στο 5χρονο παιδί της

Κακοποίησαν 28χρονη μπροστά στο 5χρονο παιδί της

Θεατής της σεξουαλικής κακοποίησης της μητέρας του έγινε ένα 5χρονο αγοράκι στη Νότια Αφρική.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/3), πέντε ένοπλοι έσπασαν τη γυάλινη συρόμενη πόρτα ενός σπιτιού στο Knoppieslaagte, μισή ώρα νότια της Πρετόρια.

Στο σπίτι ζει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ηλικίας 60 ετών με τα παιδιά και τα εγγόνια του. «Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση εναντίον τους σε 7 μήνες» δήλωσε ο επικεφαλής θεμάτων ασφαλείας στην ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Afriforum, Ian Cameron. «Αναγνώρισαν τους δράστες από την προηγούμενη επίθεση».

Οι δράστες έδεσαν τα μέλη της οικογένειας σε ξεχωριστά δωμάτια. Ζήτησαν από την ηλικιωμένη γυναίκα να τους πει που κρύβει χρήματα. Της είπαν ότι θα έκαναν κακό στον άντρα της αν δεν συμμορφωνόταν.

Στη διάρκεια της βίαιης εισβολής και της επίθεσης, οι ένοπλοι κακοποίησαν την 28χρονη γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του 5χρονου γιου της. «Δεν τη βίασαν. Ευτυχώς δεν το πήγαν τόσο μακριά, αλλά είναι εξίσου άθλιο», είπε ο Ian Cameron.

Η γυναίκα κατάφερε να ελευθερωθεί στις 2:20 τα ξημερώματα και να καλέσει βοήθεια. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι στην περιοχή Centurion έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις σε αγροτικές εκτάσεις.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE