ΦΟΝΟΣ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Το ερώτημα για τον φονιά του Μιλτιάδη...

ΦΟΝΟΣ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Το ερώτημα για τον φονιά του Μιλτιάδη...

Στη λίστα των ανεξιχνίαστων εγκλημάτων έχει τοποθετεί η υπόθεση φόνου του 86χρονου Μιλτιάδη Κλεάνθους, που εντοπίστηκε νεκρός την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου του 2017, στην οικία του στην Λινόπετρα.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιαννάκη Σωτηριάδη, πάρα τις προσπάθειες των ανακριτών για εντοπισμό του προσώπου που επέφερε τον θάνατο του 86χρονου, μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με τον δράστη να παραμένει άγνωστος.

Ο κ. Σωτηριάδης επεσήμανε πως η υπόθεση για την ώρα παραμένει ανεξιχνίαστη ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Θυμίζουμε πως ο 86χρονος Μιλτιάδης Κλεάνθους εντοπίστηκε νεκρός από την ίδια του την κόρη στο καθιστικό του σπιτιού του, στον προσφυγικό συνοικισμό της Λινόπετρας.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ο ηλικιωμένος άνοιξε στον δράστη την πόρτα και δεν έγινε διάρρηξη, κάτι που σημαίνει ότι γνώριζε τον άνθρωπο που έμελλε να του αφαιρέσει τη ζωή.

Ο 86χρονος είχε πετσέτα στο στόμα, ενώ είχε και τραύματα στις παλάμες, κάτι που δείχνει ότι προσπαθούσε να αμυνθεί από τα κτυπήματα του μανιακού δολοφόνου.

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε η μανία του δράστη, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, ο ηλικιωμένος απεβίωσε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών κτυπημάτων με θλων όργανο.

Στην κουζίνα της οικίας του εντοπίστηκαν αποτυπώματα παπουτσιών με αίμα.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, το θύμα πριν δολοφονήθει είχε κάνει ανάληψη 300 ευρώ από τραπεζικό οργανισμό, χρήματα που δεν βρέθηκαν στο σπίτι του μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Έλειπε, επίσης, η βέρα του από το δεξί του χέρι.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί 29χρονος ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος – Φως στο τούνελ από το DNA

 

Ι. Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE