Έστειλε αίτηση ο μίστερ Dimco!

Έστειλε αίτηση ο μίστερ Dimco!

Ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε αρκετές δημόσιες παρεμβάσεις ότι θα τον ενδιέφερε να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας, έκανε αίτηση για να γίνει μέλος του σωματείου. 

Βασικά περιμένει να εγκριθεί το αίτημα του από το Δ.Σ. Ενόψει της εκλογικής συνέλευσης του Απρίλη, αυτή η κίνηση του Γιώτη Δημητρίου, δεν σημαίνει πολλά πράγματα. 

Το καταστατικό προνοεί ότι για να έχει δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας και ψήφου σε εκλογική συνέλευση του σωματείου, θα πρέπει να περάσουν τρεις μήνες από τη μέρα που θα εγγραφεί στο μητρώο μελών. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο μίστερ Dimco δεν θα είναι ένας από τους «παίχτες» για το σχηματισμό νέας διοίκησης τον επόμενο μήνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος, είπε πολλές φορές, πως ο μόνος δρόμος για την εξυγίανση της Ομόνοιας, είναι η σύσταση εταιρίας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE