Έστειλε αίτηση ο μίστερ Dimco!

Έστειλε αίτηση ο μίστερ Dimco!

Ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε αρκετές δημόσιες παρεμβάσεις ότι θα τον ενδιέφερε να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας, έκανε αίτηση για να γίνει μέλος του σωματείου. 

Βασικά περιμένει να εγκριθεί το αίτημα του από το Δ.Σ. Ενόψει της εκλογικής συνέλευσης του Απρίλη, αυτή η κίνηση του Γιώτη Δημητρίου, δεν σημαίνει πολλά πράγματα. 

Το καταστατικό προνοεί ότι για να έχει δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας και ψήφου σε εκλογική συνέλευση του σωματείου, θα πρέπει να περάσουν τρεις μήνες από τη μέρα που θα εγγραφεί στο μητρώο μελών. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο μίστερ Dimco δεν θα είναι ένας από τους «παίχτες» για το σχηματισμό νέας διοίκησης τον επόμενο μήνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος, είπε πολλές φορές, πως ο μόνος δρόμος για την εξυγίανση της Ομόνοιας, είναι η σύσταση εταιρίας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE