ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα σε πολλές περιοχές

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα σε πολλές περιοχές

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, στις κυριότερες οδικές αρτηρίες ξεκινά και η σημερινή μέρα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρουσιαστεί η καθημερινή, πρωινή, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σε ορισμένες περιοχές, λόγω εκτέλεσης εργασιών, πιθανό να επηρεάζεται η ομαλή τροχαία κίνηση.

Στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του "Παράλληλου Δρόμου", που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Οι εργασίες εκτελούνται στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός).

Στη Λευκωσία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς, προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Κυρηνείας ή τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. και τέλος οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 08:00 – 12:00, στη λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού στα Λιβάδια, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Λιβαδιών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η λεωφόρος Ανδρέα Στυλιανού (από τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Α. Παναγούλη, μέχρι και τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο του παραλιακού δρόμου Λάρνακας- Δεκέλειας) θα είναι κλειστή και από τις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE