ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 18χρονο έξω από εκκλησία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 18χρονο έξω από εκκλησία

Το βράδυ (19:40)της Δευτέρας (19/3) μέλη της ΥΚΑΝ, συνέλαβαν 18χρονο στο προαύλιο εκκλησίας της Φανερωμένης, στη Λευκωσία, καθώς εντόπισαν στην κατοχή του κάνναβη και μια ζυγαριά ακριβείας.
 

Κατά την έρευνα στον 18χρονο, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε ξηρή φυτική ύλη, όμοια με κάνναβη, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ξηρής φυτικής ύλης, όμοιας με κάνναβη και 12 γραμμάρια κάνναβης.
 
Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Με γραπτή συγκατάθεσή του, ερευνήθηκε και η οικία του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE