Δεν επηρεάστηκε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν επηρεάστηκε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως γνωστόν μετά το παιχνίδι κυπέλλου με την Δόξα ο Ρενάτο Μαργκάσα ήταν ένας εκ των τριών Πορτογάλων που «κόπηκαν» από τον Ιβάιλο Πέτεφ.

Ο Ρενάτο φυσικά κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τον Ραν Μπεν Σιμόν και στην προπόνηση της Εθνικής Κύπρου στο Μακάρειο φάνηκε ότι η αγωνιστική απραξία δεν τον επηρέασε καθόλου.

Όπως θα δείτε κι από τις πιο κάτω φωτογραφίες που πάρθηκαν από τον Savvides Press, ο Ρενάτο έκανε τα τρεξίματα του, ενώ φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις μέσα από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Κύπρου ενόψει του φιλικού με το Μαυροβούνιο να είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline

Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανοίγει την καρδιά του στο Themaonline και τον Τάσο Θεοδώρου, μιλώντας χωρίς φίλτρα για όλα.

BEST OF TOTHEMAONLINE