Η LIDL ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η LIDL ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Με έναν ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο γιόρτασε την Παγκόσμια μέρα καταναλωτή 15 Μαρτίου, η Lidl Cyprus σε δέκα διαφορετικά καταστήματα της.

Όσοι τυχεροί πελάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα της Λακατάμιας, Λατσιών, Παλλουριώτισσας, Στρόβολου, Αραδίππου, Μεδούσης, Παραλίμνι, Μουταγιάκκα, Ρούζβελτ ή Αγ. Παύλο στην Πάφο 09:00 – 12:00, ενημερώθηκαν με ένα διασκεδαστικό τρόπο απαντώντας σε 3 πολύ εύκολες ερωτήσεις ενός κουίζ, για τη νέα μας καμπάνια #kaneisallos, αλλά και για τα προϊόντα που φέρουν την κοινωνική και περιβαλλοντική πιστοποίηση. Το αποτέλεσμα άκρως διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό, χάρισε χαμόγελα και μικρές εκπλήξεις σε όσους έλαβαν μέρος.

Γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί να γίνει Lidl. Γιατί η Lidl επιλέγει με πολύ αυστηρά κριτήρια ποια προϊόντα θα μπουν στα καταστήματα της και γιατί κανένας άλλος δεν είναι τόσο σίγουρος ότι μπορεί να προσφέρει πραγματική φρεσκάδα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy/

www.youtube.com/user/lidlcyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.instagram.com/lidl_cyprus/

https://www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

Snapchat: lidlcyprus

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE