Οι Κούρδοι που αποχωρούν από το Αφρίν θυμίζουν '74 - VIDEO

Οι Κούρδοι που αποχωρούν από το Αφρίν θυμίζουν '74 - VIDEO

Το βίντεο που δείχνει τους Κούρδους να αποχωρούν από το Αφρίν δημοσιεύθηκε στην σελίδα του ανεξάρτητου κουρδικού τηλεοπτικού σταθμού NRT (Nalia Radio and Television).

Επιμέλεια Ιακώβου Ιακώβου

Δυστηχώς οι εικόνες που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι κάτι το οποίο στην Κύπρο δεν ζήσαμε κάτι που δείχνει ότι οι ομοιότητες που έχουμε με τον κουρδικό λαό ακόμη και σήμερα είναι πάρα πολλές.

Ο λαός των Κούρδων όπως και οι Ελληνοκύπριοι το 1974 εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους ως άμαχοι.

Ο λαός των Κούρδων όπως και οι Ελληνοκύπριοι εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους από τον ίδιο κατακτητή.

Στο βίντεο δείχνει τους Κούρδους άμαχους να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους με κλάματα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE