Η εξήγηση του Φανούριου για τη μη τήρηση του Fair-Play στο πρώτο γκολ

Η εξήγηση του Φανούριου για τη μη τήρηση του Fair-Play στο πρώτο γκολ

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Άστρα», ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για τη φάση του πρώτου γκολ όπου δεν τηρήθηκε το Fair-Play.

Δείτε τι είπε:

«Για να είμαστε ρεαλιστές. Καταρχάς τη μπάλα κρατούσαν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, ενώ ήταν κάτω ο Πολιάκοφ. Ακολούθως, όταν πήραν την κατοχή οι παίκτες του Απόλλωνα, ο Πολιάκοφ σηκώθηκε.

Δεν αντιλήφθηκαν τη φάση οι παίκτες μας και δεν υπήρχε σκοπιμότητα, αφού αυτό αποδεικνύεται και από την αντίδραση του προπονητή μας Σωφρόνη Αυγουστή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE