ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στηρίζουν την εισβολή στο Αφρίν Οζερσάι και Οζγκιουργκιούν

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στηρίζουν την εισβολή στο Αφρίν Οζερσάι και Οζγκιουργκιούν

Τη στήριξή τους στις στρατιωτικές επιχειρήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο Αφρίν της Συρίας εξέφρασαν ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι και ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αφρίκα», ο κ. Οζερσάι σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν αναφέρθηκε στις τουρκικές επιχειρήσεις στο Αφρίν και είπε ότι «η Τουρκία πάντα μας στήριζε και τώρα είναι η ώρα να την στηρίξουμε εμείς».

Εξέφρασε ικανοποίηση για τις επιτυχίες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κατά τις επιχειρήσεις στη Συρία, λέγοντας ότι η Τουρκία δίκαια υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα και την ασφάλεια της.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον πλήρη έλεγχο της πόλης Αφρίν από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE