Θα έχει ξανά απάντηση;

Θα έχει ξανά απάντηση;

Ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δέχθηκε τεσσάρα από τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, όμως στην δεύτερη μεταξύ τους «μονομαχία» κατάφερε να απαντήσει με «διπλό» νικώντας τους «κυανόλευκους» στο Τσίρειο με 2-1.

Στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα στα πλέι – οφ είχαμε το ίδιο σκηνικό… δηλαδή ο Απόλλωνας να φιλοδωρεί με τέσσαρα τέρματα το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη και να ανοίγει μάλιστα και την ψαλίδα της διαφορά από την δεύτερη θέση.

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ πάντως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν ο ΑΠΟΕΛ θα έχει και πάλι την απάντηση και αν θα καταφέρει να νικήσει ξανά την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE