Θα έχει ξανά απάντηση;

Θα έχει ξανά απάντηση;

Ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δέχθηκε τεσσάρα από τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, όμως στην δεύτερη μεταξύ τους «μονομαχία» κατάφερε να απαντήσει με «διπλό» νικώντας τους «κυανόλευκους» στο Τσίρειο με 2-1.

Στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα στα πλέι – οφ είχαμε το ίδιο σκηνικό… δηλαδή ο Απόλλωνας να φιλοδωρεί με τέσσαρα τέρματα το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη και να ανοίγει μάλιστα και την ψαλίδα της διαφορά από την δεύτερη θέση.

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ πάντως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν ο ΑΠΟΕΛ θα έχει και πάλι την απάντηση και αν θα καταφέρει να νικήσει ξανά την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.