ΚΟΚ/ΘΙΑ: Εξετάσεις για τα αίτια του θανατηφόρου

ΚΟΚ/ΘΙΑ: Εξετάσεις για τα αίτια του θανατηφόρου

Έσβησε' στην άσφαλτο η άτυχη γυναίκα που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα το απόγευμα της Κυριακής (18/3), σε δρόμο της Κοκκινοτριμιθιάς. 

Σύμφωνα με όσα είχαμε μεταδώσει σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, νεαρός μοτοσικλετιστής παρέσυρε την γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο και στην συνέχεια έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος. 

Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα, που παρασύρθηκε από την μοτοσικλέτα, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.  

Όσον αφορά τον μοτοσικλετιστή, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει ανησυχία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις στη σκηνή, ενώ τη Δευτέρα (19/03) θα υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις για τα αίτια του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE