Στην Κύπρο ο Αρχιτέκτονας του νέου γηπέδου στη Λεμεσό – Τι θα γίνει με ΚΟΑ

Στην Κύπρο ο Αρχιτέκτονας του νέου γηπέδου στη Λεμεσό – Τι θα γίνει με ΚΟΑ

Ο Ελλαδίτης Πέτρος Κονταρίδης, ο αρχιτέκτονας του έργου για το νέο γήπεδο της Λεμεσού που θα ανεγερθεί στο Κολόσσι, βρίσκεται στην Κύπρο, αφού τη Δευτέρα (19/03) έχει προγραμματισμένη συνάντηση με το Δ.Σ. του ΚΟΑ.

Σκοπός της συνάντησης, είναι για να μπουν οι υπογραφές στα τελικά σχέδια από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη και τον Αρχιτέκτονα του έργου, Πέτρο Κονταρίδη.

Ήδη τα συγκεκριμένα σχέδια έχουν υπογραφεί από τις διοικήσεις των τριών Λεμεσιανών σωματείων, την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και τον Άρη…

Επί της ευκαιρίας που βρίσκεται στην Κύπρο, ο κ. Κονραρίδης πήγε σήμερα το απόγευμα στο Τσίρειο και παρακολούθησε από τα επίσημα του σταδίου, το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ, που έληξε με νίκη της Λεμεσιανής ομάδας με 4-2.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE