ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΑΠΟΕΛ: Ετοιμότητα από Αστυνομία – Έριξε φωτοβολίδα με πιστόλι

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΑΠΟΕΛ: Ετοιμότητα από Αστυνομία – Έριξε φωτοβολίδα με πιστόλι

Το ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο (16:00, 18/03), διόλου απροετοίμαστη βρίσκει την Αστυνομία.

Από πλευράς της γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποτραπούν οποιαδήποτε επεισόδια.
Η Αστυνομία, μάλιστα, λαμβάνει και προληπτικά μέτρα, παρακολουθώντας διακριτικά τα πάντα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ακραία περιστατικά. Βέβαια, σε κάποια περίπτωση οπαδός προχώρησε στη ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι, έξω από το οίκημα του κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Απόλλωνα στην Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Διαβάστε περισσότερα για το ντέρμπι στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE