Λέει κάτι αυτό το χαμόγελο Τζιωνή;

Λέει κάτι αυτό το χαμόγελο Τζιωνή;

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, πσρά τις δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες που επικρατούν εδώ και καιρό στο οικοδόμημα του λαοφιλές συλλόγου, παρουσιάστηκε με το χαμόγελο του και με όρεξη για κουβέντα και πηγαδάκια στην Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ.

Σίγουρα, από κάποιον ή κάποιους εκεί θα ρωτήθηκε για την κατηφόρα της Ομόνοιας.

Από το χαμόγελο του, όμως, που παρουσιάζεται και στην κεντρική φωτογραφία με παρέα τους Γιώργο Κούμα και Σταύρο Δημοσθένους, κάτι ίσως να έχει στο μυαλό του που θα φέρει ξανά τα χαμόγελα στις τάξεις της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης:

Μαδούρο στο Themasports: «Να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη με αξιοπρέπεια»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

LIVE: Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE