Ψηφίζουν και στην Κύπρο οι Ρώσοι

Ψηφίζουν και στην Κύπρο οι Ρώσοι

Κάλπες έχουν στηθεί και στην Κύπρο, προκειμένου οι Ρώσοι υπήκοοι να μπορούν να ψηφίσουν, στο πλαίσιο της σημερινής (18/3) διαδικασίας για εκλογή του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

‘Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, εκλογικά κέντρα λειτουργούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα σε Λεμεσό (Προξενείο Ρωσίας), Λάρνακα (Ξενοδοχείο Sun Hall) , Πάφο (Προξενείο Ρωσίας) και Αγία Νάπα (Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα») και στη Λευκωσία (Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο) από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Σε κέντρα αυτά μπορούν να ψηφίζουν τόσο Ρώσοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, όσο και Ρώσοι επισκέπτες στο νησί.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE