Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι – Τον μαχαίρωσαν θανάσιμα

Άγρια δολοφονία  19χρονου στο Μαρούσι – Τον μαχαίρωσαν θανάσιμα

Θανάσιμα τραυματισμένος μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την περιοχή του Αμαρουσίου σε νοσοκομείο 19χρονος ημεδαπός.

Νεαρός, 19 ετών, δολοφονήθηκε από άγνωστο δράστη τα ξημερώματα, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, στις 5:20, ενώ το θύμα ήταν μαζί με μια κοπέλα στην πλατεία Ηρώων, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, το οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η γυναίκα που ήταν μαζί του δίνει αυτή την ώρα κατάθεση.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE