Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.
.jpg)
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 19-25 Μαρτίου 2018, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της 2ης για φέτος παγκύπριας εκστρατείας αστυνόμευσης, για αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.
Σημειώνεται, ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αποτελεί την κύρια αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας.
Λιτή αλλά χαρακτηριστική η φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Αστυνομίας, που αναφέρει “θέλεις να πνίξεις τα όνειρα σου σε ένα μπουκάλι, ή να σβήσεις τα όνειρα κάποιου άλλου;”.
Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




