ΠΑΦΟΣ: Σήμανε συναγερμός μετά απο πληροφορία για ανασκαφή αρχαιοτήτων

ΠΑΦΟΣ: Σήμανε συναγερμός μετά απο πληροφορία για ανασκαφή αρχαιοτήτων

Πληροφορία για ανασκαφή αρχαιοτήτων δόθηκε το Σάββατο (17/03) στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ThemaOnline, δόθηκε πληροφορία στο Αρχηγείο Αστυνομίας η οποία ανέφερε πως τρία άτομα είχαν μεταβεί σε περιφραγμένη περιοχή των Κουκλιών της Πάφου όπου το Τμήμα Αρχαιοτήτων διενεργεί ανασκαφές για λογαριασμό του Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Η πληροφορία ανάφερε πως τρία πρόσωπα είχαν μεταβεί στην  περιοχή με σκοπό να εντοπίσουν αρχαιότητες. Αμέσως κοινοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, μέλη της οποίας μετέβηκαν στον σημείο και εντόπισαν σταθμευμένο όχημα.

Από τα νούμερα εγγραφής του οχήματος, ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης ο οποίος είπε στους αστυνομικούς πως το όχημα το είχε πωλήσει πριν από δυο εβδομάδες σε 37χρονο από την Γεροσκήπου.

Ο 37χρονος αναζητήθηκε χωρίς να εντοπισθεί και ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του και καταζητείται.

Να σημειώσουμε πως από τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκαν ύποπτα πρόσωπα όπως ανέφερε η πληροφορία.

Το όχημα του 37χρονο φρουρείτο από την Αστυνομία. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

I.M

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE