ΚΙΝΑ: Επανεξελέγη πρωθυπουργός ο Λι Κετσιάνγκ

ΚΙΝΑ: Επανεξελέγη πρωθυπουργός ο Λι Κετσιάνγκ

Το κινεζικό κοινοβούλιο επανεξέλεξε τον Λι Κετσιάνγκ Πρωθυπουργό της χώρας. Από τους αντιπροσώπους στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού, 2.964 ψήφισαν υπέρ της επανεκλογής του για δεύτερη θητεία του 62χρονου Λι, και δύο κατά.

Επίσης το κοινοβούλιο εξέλεξε τον υπουργό Εποπτείας Γιανγκ Σιαντού ως επικεφαλής ενός νέου σώματος καταπολέμησης της διαφθοράς. Ο Γιανγκ είναι ήδη αναπληρωτής γραμματέας του σώματος Πειθαρχικού Ελέγχου της Κεντρικής Επιτροπής (CCDI).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE