Ο Λέβι μίλησε για το θέμα της παραμονής του-«Με θετικό μάτι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λέβι μίλησε για το θέμα της παραμονής του-«Με θετικό μάτι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μας ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα λόγω του δύσκολου προγράμματος. Γνωρίζαμε πως σήμερα θα ήμασταν κουρασμένοι και βαρετοί.

Γνωρίζαμε επίσης η αρχή του αγώνα θα ήταν ακόμη δυσκολότερη. Παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Εκφράζω τον σεβασμό μου προς τους παίκτες μου.

Οπως τους είπα το ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και ο χαρακτήρας. Θεωρώ πως ήμασταν αρκετά καλά στην τακτική. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε χωρίς κάποιο τραυματισμό. Ευχομαι στην ΑΕΛ ότι καλύτερο»

Για το νέο συμβόλαιο;

«Η σχέση μου με την Ανόρθωση είναι ξεχωριστή. Κάτι από περισσότερο από ποδοσφαιρικός σύλλογος. Νιώθω πολύ καλά και έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο. Βλέπω με θετικό μάτι τις συζητήσεις»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE