ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρό βρέφος – Υπό φρούρηση η μάνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρό βρέφος – Υπό φρούρηση η μάνα

Υπόθεση νεκρού βρέφους στην Λευκωσία, με ενδεχόμενη ευθύνη της μάνας του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συγκεκριμένα, γυναίκα φέρεται να απέβαλε ή να γέννησε, να το κράτησε κρυφό, με το μωρό της να εντοπίζεται μέσα σε νάιλον σακούλα μαζί με τον πλακούντα, στον χώρο όπου διέμενε.

Η γυναίκα που κατάγεται από το Νεπάλ, είχε μεταφερθεί το πρωί του Σαββάτου (17/03) σε γυναικολογική κλινική από Ελληνοκύπρια γυναίκα (για την οποία εργαζόταν) παραπονούμενη για έντονους πόνους στην κοιλιά.

Μετά από εξέταση διαπιστώθηκε ότι ήταν λεχώνα κι ότι είτε απέβαλε είτε γέννησε το τελευταίο 24ωρο.

Κατόπιν τούτου, οι εργοδότες της έκαναν έλεγχο στο δωμάτιο όπου διέμενε και εκεί εντόπισαν το νεκρό βρέφος σε νάιλον σακούλα με τον πλακούντα.

Στη σκηνή κλήθηκε Αστυνομία και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, που πιστοποίησε τον θάνατο του βρέφους.

Η κοπέλα από το Νεπάλ παρέμεινε για νοσηλεία και φρουρείται από αστυνομικούς.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.