Δυο συλλήψεις στο Ομόνοια – ΑΕΚ - Γυναίκα κατά αστυνομικών

Δυο συλλήψεις στο Ομόνοια – ΑΕΚ - Γυναίκα κατά αστυνομικών

Δεν ήταν τόσο ήρεμο το κλίμα στις κερκίδες του ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου (17/03), κατά τη διάρκεια του αγώνα Ομόνοια – ΑΕΚ.

Λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης συνελήφθη οπαδός που… ξέφυγε εντελώς.

Συγκεκριμένα, επιτέθηκε κατά ανδρών ασφαλείας του γηπέδου. Αυτή η πράξη είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί υπό σύλληψη.

Στο τέλος του αγώνα είχαμε και φραστική επίθεση γυναίκας σε βάρος αστυνομικών, η οποία τέθηκε υπό σύλληψη –επίσης- για δημόσια εξύβριση οργάνων της τάξεως.

Τις υποθέσεις εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 3.000 οπαδοί μεταξύ των οποίων και 300 υποστηρικτές της ομάδας της Λάρνακας.

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

Σε αλλαγές, που σηματοδοτούν την πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές, αναμένεται να προβεί το ΔΗΚΟ, το οποίο ετοιμάζεται για το πολιτικό συνέδριο, στις 22 και 23 Μαρτίου. Σήμερα, αναμένεται να συνέλθει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, το οποίο θα καταθέσει εισηγήσεις, προτάσεις για τις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες θα πάνε στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE