Τιμωρία;

Τιμωρία;

Δύο σοβαρά σφάλματα έκανε ο δεύτερος βοηθός, Κυριάκος Κυριάκου στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Ο κ. Κυριάκου λανθασμένα άφησε την φάση στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ να εξελιχτεί, καθώς στο ξεκίνημα της ο Χέφελ φάνηκε και από την επαναληπτική προβολή να είναι εκτεθειμένος.

Φυσικά τα φώτα στράφηκαν για τα καλά πάνω στον β’ βοηθό, αφού σε δύο περιπτώσεις (66ο λεπτό και 85ο λεπτό), υπέδειξε λανθασμένα τον Ματ Νταρμπισαίρ σε αντικανονική θέση ανακόπτωντας επιθετικές προσπάθειες των «πρασίνων».

Αν δεν περάσουν απαρατήρητα τα δύο σοβαρά λάθη του Κυριάκου Κυριάκου, αναμένεται ότι θα τιμωρηθεί, αν κρίνουμε μάλιστα ότι στο πρωτάθλημα έπεται και συνέχεια και μάλιστα με αρκετά «καυτά» παιχνίδια και κρίσιμα από βαθμολογικής άποψης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE