Η νέα επίπονη μόδα για νύφες- ΦΩΤΟΓΡΦΙΕΣ

Η νέα επίπονη μόδα για νύφες- ΦΩΤΟΓΡΦΙΕΣ

Πολλές μέλλουσες νύφες ονειρεύονται το μονόπετρο που θα φορέσουν στο δάχτυλό τους για μια ζωή.

Κάποιες άλλες φαίνεται πως σκέφτηκαν έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο να φορέσουν το κόσμημά τους κάνοντας piercing την πολύτιμη πέτρα πάνω στο δάχτυλό τους.

Οι μέλλουσες νύφες δημοσιεύουν στα κοινωνικά δίκτυα τις φωτογραφίες από τα μικρά διαμάντια που κοσμούν με αυτό τον τρόπο τα χέρια τους και κάνοντας χιούμορ αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων τούς κοστίζει λιγότερο από ένα κανονικό δαχτυλίδι.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα μόδα...

Από newsbeast.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.