ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Γιάννη

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Γιάννη

Πάνε ακριβώς έξι χρόνια από την μοιραία μέρα που ο 29χρονος, τότε, Γιάννης Νίκου, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα στην Αγία Νάπα.

Ήταν γύρω στις 2:30 π.μ. τα ξημερώματα της 17ης Μαρτίου 2012, όταν ο 29χρονος οδηγούσε το όχημα του στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 20χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες 19χρονο και 16χρονο. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό του 19χρονου. 

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε δυστυχώς το θάνατο του 29χρονου Γιάννη.   

Ο Γιάννης Νίκου, καταγόταν από την κοινότητα Ξυλοφάγου.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE