ΠΑΦΟΣ: 55χρονος επιτέθηκε στην 23χρονη σύζυγό του και το 2χρονο παιδί του

ΠΑΦΟΣ: 55χρονος επιτέθηκε στην 23χρονη σύζυγό του και το 2χρονο παιδί του

Υπόθεση απειλής, δημόσιας εξύβρισης και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 23χρονης διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής 16/2 καταγγέλθηκε από 23χρονη αλλοδαπή κάτοικο Πάφου ότι την προηγούμενη ημέρα στην οικία της ο 55χρονος σύζυγος της επίσης αλλοδαπός χτύπησε το ανήλικο παιδάκι τους, ηλικίας 2 ετών σηκώνοντας το ψηλά με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε φωτιστικό δωματίου.

Επιπρόσθετα η 23χρονη κατήγγειλε ότι χθες 16.3.2018 στην οικία τους ο σύζυγος της, της επιτέθηκε και την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι, την εξύβρισε και την απείλησε.

Η 23χρονη μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι ενώ το παιδάκι δεν έχει  τίποτε.

Εναντίον του 55χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE