Ηγεμονικό ρόλο από πρόεδρο μεγάλης ομάδας για την εκλογή Κούμα

Ηγεμονικό ρόλο από πρόεδρο μεγάλης ομάδας για την εκλογή Κούμα

Όλα συντείνουν ότι ο Γιώργος Κούμας θα είναι ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, κάποιοι παράγοντες θα έχουν «παίξει» τον δικό τους ρόλο.

Ο Αιχμηρός μαθαίνει ότι πρόεδρος μεγάλης κυπριακής ομάδας ανέλαβε ένα ηγεμονικό ρόλο, δηλαδή όποιοι προέδροι, παράγοντες άλλων κυπριακών ομάδων είχαν διάφορους ενδοιασμούς για την εκλογή Γιώργου Κούμα στην προεδρία της ΚΟΠ, αυτός αναλάμβανε με διάφορους τρόπους να τους πείσει ότι πρέπει να στηριχθεί ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της μεγάλης κυπριακής ομάδας είτε ερχόταν ο ίδιος σε επαφή με τους ομολόγους του των άλλων κυπριακών ομάδων είτε έστελνε μηνύματα μέσω «αγγελιαφόρων» για να υποστηριχθεί από όλους η εκλογή Γιώργου Κούμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE