Ηγεμονικό ρόλο από πρόεδρο μεγάλης ομάδας για την εκλογή Κούμα

Ηγεμονικό ρόλο από πρόεδρο μεγάλης ομάδας για την εκλογή Κούμα

Όλα συντείνουν ότι ο Γιώργος Κούμας θα είναι ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, κάποιοι παράγοντες θα έχουν «παίξει» τον δικό τους ρόλο.

Ο Αιχμηρός μαθαίνει ότι πρόεδρος μεγάλης κυπριακής ομάδας ανέλαβε ένα ηγεμονικό ρόλο, δηλαδή όποιοι προέδροι, παράγοντες άλλων κυπριακών ομάδων είχαν διάφορους ενδοιασμούς για την εκλογή Γιώργου Κούμα στην προεδρία της ΚΟΠ, αυτός αναλάμβανε με διάφορους τρόπους να τους πείσει ότι πρέπει να στηριχθεί ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της μεγάλης κυπριακής ομάδας είτε ερχόταν ο ίδιος σε επαφή με τους ομολόγους του των άλλων κυπριακών ομάδων είτε έστελνε μηνύματα μέσω «αγγελιαφόρων» για να υποστηριχθεί από όλους η εκλογή Γιώργου Κούμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE