ΔΑΜΙΑΝΟΎ: Χρυσοπληρώνουμε για συστήματα παρακολούθησης στα γήπεδα κακής ποιότητας

ΔΑΜΙΑΝΟΎ: Χρυσοπληρώνουμε για συστήματα παρακολούθησης στα γήπεδα κακής ποιότητας

Σε μια καταγγελία προχώρησε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού κατά τη διάρκεια τη συζήτησης του προϋπολογισμού για τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα  ο κύριος Δαμιανού υποστήριξε ότι υπάρχει διασπάθιση δημοσίου χρήματος αναφορικά με τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στα γήπεδα.

Δήλωσε πως τα κυκλώματα είναι χαμηλότερης ευκρίνειας και ακρίβειας αλλά το κονδύλι παραμένει ψηλό.

Κατατέθηκε τροπολογία για να σταυρωθεί το κονδύλι και να μελετηθεί η οποία και πέρασε από το σώμα.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».