Μετά τα πανηγύρια κυπέλλου, ώρα για πρωτάθλημα και ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία

Μετά τα πανηγύρια κυπέλλου, ώρα για πρωτάθλημα και ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Μετά την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου η Πετρολίνα ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια στην ΟΠΑΠ Basket League και για την 19η αγωνιστική αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία (Κυριακή 18/03, 19:15).

H ομάδα μας θέλει να πάρει το 16ο ροζ φύλλο αγώνα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς προπορεύεται με 28 βαθμούς (13 νίκες, 2 ήττες), με τον Κεραυνό να ακολουθεί με 27 βαθμούς (12 νίκες, 3 ήττες).

Στα προηγούμενα φετινά παιχνίδια με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ η ομάδα μας ηττήθηκε στην Λάρνακα και κέρδισε στην Λευκωσία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.