ΔΗΣΥ: Kατέθεσε και ο Ευθύμιος Δίπλαρος υποψηφιότητα για αντιπρόεδρος

ΔΗΣΥ: Kατέθεσε και ο Ευθύμιος Δίπλαρος υποψηφιότητα για αντιπρόεδρος

Την υποψηφιότητα του για μια εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου στον ΔΗΣΥ κατέθεσε ο βουλευτής Λεμεσού του κόμματος Ευθύμιος Δίπλαρος.
 

Σε δηλώσεις του κατά την κατάθεση της υποψηφιότητας του ο Ευθύμιος Δίπλαρος ανέφερε ότι πίστευε πάντα ότι η δύναμη του ΔΗΣΥ είναι ο κόσμος του. «Εσείς σηκώσατε τον ΔΗΣΥ εκεί που βρίσκεται σήμερα, εσείς μας χαρίσατε μικρές και μεγάλες επιτυχίες. Πιστεύω στις γυναίκες και στους άνδρες του ΔΗΣΥ. Πιστεύω στους νέους και στις νέες αυτής της μεγάλης παράταξης που καθημερινά κάνουν εκείνη την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Έναν ΔΗΣΥ πιο σύγχρονο και πιο προσιτό στους πολίτες» δήλωσε.
 
Ο Ευθύμιος Δίπλαρος είπε ότι από την πρώτη στιγμή ανάδειξης του στο αξίωμα του βουλευτή βρίσκεται καθημερινά με τον κόσμο, συναισθάνεται τις έγνοιες και τις αγωνίες του και αντιλαμβάνεται τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.