LIFESTYLE

Ατύχημα για τον Καζάκα στο Πάνθεον - Το σχόλιο της Αρτεμίου

Ατύχημα για τον Καζάκα στο Πάνθεον - Το σχόλιο της Αρτεμίου

Η πολυαναμενόμενη παράσταση "Φούστα Μπλούζα" κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 16 Μαρτίου, αλλά το ατύχημα του Κώστα Καζάκα θα την σημαδεύει...

Κατά τη διάρκεια των προβών για την παράσταση «Φούστα Μπλούζα», που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη, 16 Μαρτίου στο Πάνθεον, ο ηθοποιός Κώστας Καζάκας είχε ένα ατύχημα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Χριστιάνας Αρτεμίου στο ThemaOnline παραπάτησε, λόγω του χαμηλού φωτισμού στο θέατρο, και έπεσε κάτω από την σκηνή, κατά την διάρκεια των προβών.

Όπως σχολίασε η Χριστιάνα Αρτεμίου, με το χιούμορ που την διακατέχει: "Ακούστηκεν ένα πάττα... Ύστερα από 5 λεπτά ήταν άππαρος". Λογικά οι ηθοποιοί θα έχουν να θυμούνται το ατύχημα του Κώστα Καζάκα, το οποίο θα τους χαρίζει άφθονο γέλιο...

Η ξεκαρδιστική ανατρεπτική κωμωδία των Παπαθανασίου – Ρέπα «Φούστα Μπλούζα», μεταφέρεται στα κυπριακά από τη Χριστιάνα Αρτεμίου και υπόσχεται γέλιο…μέχρι δακρύων! Εμείς τους ευχόμαστε καλη επιτυχία!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top