Ένας εξαιρετικός παίκτης εκτός Survivor - VIDEO

Ένας εξαιρετικός παίκτης εκτός Survivor - VIDEO

Κανείς δεν ήθελε να φύγει ο ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά δυστυχώς αυτός συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. 

Εκτός Survivor βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο παίκτης των Διασήμων έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίθετα, στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Νάσος Παπαργυρόπουλος. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, την γλίτωσε για τέταρτη συνεχόμενη φορά!

«Είναι λίγο περίεργα. Από την ώρα που ψηφίστηκα κοίταγα να μαζέψω ότι ενέργεια μου έχει μείνει. Να αφήσω πίσω ότι προβλήματα περνούσα και να συγκεντρώσω όλες τις ευχάριστες στιγμές που μου έδωσε αυτό το φοβερό ταξίδι. Και να φύγω έχοντας στο μυαλό μου αυτές τις στιγμές. Καμία δυσάρεστη, καμία δύσκολη… Γιατί περάσαμε αρκετές δύσκολες… Και με αυτό θα φύγω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=eSXVl3LkbIA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.