ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μπήκε σε κλοπιμαίο όχημα μπροστά στους αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μπήκε σε κλοπιμαίο όχημα μπροστά στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη 18χρονου Πολωνού προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης (15/3) μετά από πληροφορία για κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Το όχημα τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, όταν 18χρονος Πολωνός άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα.

Αμέσως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 18χρονος αρνείται την κλοπή, ωστόσο παραδέχεται ότι επιβιβάστηκε.

Αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή (16/3) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου θα διαταχθεί η προσωποκράτησή του.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.