ΚΑΙΡΟΣ: Το πρωί κοντομάνικα, το βράδυ παλτό

ΚΑΙΡΟΣ: Το πρωί κοντομάνικα, το βράδυ παλτό

Ασθενής χαμηλή πίεση παροδικά επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά ασθενής ψηλή πίεση θα αρχίσει να εγκαθίσταται στην περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Το βράδυ της Κυριακής, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρηθεί παροδικά αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE