Μετά τα κατεχόμενα, βρήκε καινούρια στέγη ο «σκάρτος» παίκτης της ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά τα κατεχόμενα, βρήκε καινούρια στέγη ο «σκάρτος» παίκτης της ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Τσέλσι, θεωρεί πατέρα του τον Μουρίνιο, είναι κολλητός του Όμπι Μικέλ, πέρασε μια δύσκολη ζωή καθώς έχασε τους γονείς του σε θανατηφόρο δυστύχημα, αλλά και η καριέρα του στο ποδόσφαιρο έχει πάρει εδώ και καιρό την κατηφόρα.

Στην ΑΕΛ είχαν την ελπίδα πως στη Λεμεσιανή ομάδα θα έκανε ένα νέο ξεκίνημα και θα δικαίωνε την επιλογή τους, αλλά το γεγονός ότι είχε να παίξει μπάλα 1,5 χρόνο (πέρασε σοβαρό τραυματισμό) πριν «πιάσει» λιμάνι, φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο tothemaonline.com, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE