Μετά τα κατεχόμενα, βρήκε καινούρια στέγη ο «σκάρτος» παίκτης της ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά τα κατεχόμενα, βρήκε καινούρια στέγη ο «σκάρτος» παίκτης της ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Τσέλσι, θεωρεί πατέρα του τον Μουρίνιο, είναι κολλητός του Όμπι Μικέλ, πέρασε μια δύσκολη ζωή καθώς έχασε τους γονείς του σε θανατηφόρο δυστύχημα, αλλά και η καριέρα του στο ποδόσφαιρο έχει πάρει εδώ και καιρό την κατηφόρα.

Στην ΑΕΛ είχαν την ελπίδα πως στη Λεμεσιανή ομάδα θα έκανε ένα νέο ξεκίνημα και θα δικαίωνε την επιλογή τους, αλλά το γεγονός ότι είχε να παίξει μπάλα 1,5 χρόνο (πέρασε σοβαρό τραυματισμό) πριν «πιάσει» λιμάνι, φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο tothemaonline.com, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE