Κάτι… «ψήνεται»: Συναντήθηκε με τον πατέρα του Νεϊμάρ ο Πρόεδρος της Ρεάλ!

Κάτι… «ψήνεται»: Συναντήθηκε με τον πατέρα του Νεϊμάρ ο Πρόεδρος της Ρεάλ!

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο ΜΜΕ, την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκε με τον πατέρα του Νεϊμάρ.

Τα σενάρια για το μέλλον του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολλά και ο ίδιος δεν έχει διαψεύσει δημόσια τίποτα.

Αυτό σημαίνει ότι αναπαράγονται διαρκώς ρεπορτάζ τα οποία τον αφορούν, χωρίς ουδείς να γνωρίζει αν έχουν βάση.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL αναφέρει ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον πατέρα του Νεϊμάρ, ο οποίος λειτουργεί και ως μάνατζέρ του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι επίκειται η μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δείχνει ότι η «βασίλισσα» ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει και ο ίδιος, επίσης, δεν παραμένει αδιάφορος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE