Ανεβάζει στροφές ενόψει Ομόνοιας

Ανεβάζει στροφές ενόψει Ομόνοιας

Η ΑΕΚ συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου (17/3) με την Ομόνοια, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ.

Η επίσημη ενήμερωση:

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (15/03) η προετοιμασία της ομάδας μας.

To πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια ποδοτένις.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (Σάββατο 17/03, 16:00) ολοκληρώνεται αύριο (16/03) με απογευματινή προπόνηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE