Τους… δουλεύει ο Μουρίνιο: Σε αυτούς τα έριξε για τον αποκλεισμό!

Τους… δουλεύει ο Μουρίνιο: Σε αυτούς τα έριξε για τον αποκλεισμό!

Το έκανε κι αυτό ο Ζοσέ Μουρίνιο, που ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι ευθύνεται (και) η ατμόσφαιρα του «Ολντ Τράφορντ» που δεν ήταν αρκετά… καυτή, για τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής τις τελευταίες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και με τις δηλώσεις του φροντίζει να χειροτερεύει ακόμη περισσότερο τη θέση του.

«Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν στάθηκαν καλά απέναντι στην Σεβίλλη, ήταν σχεδόν αδιάφοροι. Αλλά και οι οπαδοί ήταν εξίσου κακοί. Ναι, ήταν φανταστικοί στο εκτός έδρας ματς, όμως όχι και σε αυτό. Σε αντίθεση με την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. (Στο ματς με τη Σεβίλλη) δεν υπήρχε καθόλου ατμόσφαιρα, μπορούσες να ακούσεις και το πέσιμο μιας βελόνας. Σίγουρα δεν ήταν μία από τις φημισμένες ευρωπαϊκές βραδιές στο Old Trafford. Πηγαίνεις στα παλιά, βλέπεις παιχνίδια Champions League του παρελθόντος και μοιάζει σαν να πρόκειται για δύο διαφορετικά κλαμπ», δήλωσε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE